Un român din Germania a transmis live pe Facebook

Mada
Read Time1 Minute, 11 Seconds

Un român a făcut accident în Germania în timp ce era live pe Facebook și vorbea cu părinții.

A comis gestul intenționat Un român a făcut accident în Germania în timp ce era live pe Facebook și vorbea cu părinții.

Bărbatul era „live” pe Facebook și le transmitea un mesaj tulburător părinților. Incidentul a avut loc ieri, la ora 20.30 (ora 21.30, ora României).

Tânărul le-a spus părinților că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărțise de iubita cu care avusese o relație de trei ani, a informat observator.tv.

Mașina condusă cu 170 de kilometri / h a intrat într-un tir. Nu se cunosc detalii despre starea lui. „Trage pe dreapta și liniștește-te!”, i-a scris un prieten care-i urmărea live-ul.

Telefonul a continuat să ofere imagini live, dar vocea șoferului român nu s-a mai auzit. „Te rog, vorbești cu mine”, i-a scris mama lui.

N-a primit niciun răspuns.

„Tot ce am vrut eu a fost ea”, le-a spus bărbatul părinților.

Puteți să ne spuneți la ce spital l-ați dus?”, au întrebat părinții tânărului în comentariile de la live, dar nimeni nu le-a răspuns.

Poliția a oprit live-ul după 53 de minute.


atentie imagini care va pot afecta emotional


sursa: youtube.com

0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor ascuns de tatăl lui între banchetele unui microbuz

Un copil de 16 ani a fost găsit ascuns sub o pătură între banchetele unui microbuz care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, tatăl acestuia, care îl însoţea, fiind cercetat penal. Citeşte întreaga ştire:Minor ascuns de tatăl lui între banchetele unui microbuz, pentru […]

Abonează-te acum