Incendiu puternic la locomotiva trenului Brașov-București

Mada
Read Time47Seconds
Locomotiva trenului Brașov-București a fost cuprinsă de un incendiu puternic, miercuri după amiază, iar cei 200 de călători din garnitură au fost evacuați de urgență. Din fericire, nu au existat victime. 
Citeşte întreaga ştire:Incendiu puternic la locomotiva trenului Brașov-București. 200 de călători au fost evacuați

Locomotiva aluat foc în Gara Buda, din localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani. Incendiul violent a cuprins locomotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Braşov-Bucuresti, arată ISU Prahova, potrivit Mediafax. „La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuaţi aproximativ 200 de călători, care sunt in afara oricărui pericol”, au comunicat pompierii Două autospeciale de stingere, o autospeciala de stingere cu azot si o ambulanţă SMURD au intervenit la incendiu. 
Citeşte întreaga ştire:Incendiu puternic la locomotiva trenului Brașov-București. 200 de călători au fost evacuați

0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CFR Cluj – Celtic (azi, ora 21.00, Digi 1, Look Plus),

Campioana României este la doi pași de grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent. Citeşte întreaga ştire: CFR Cluj – Celtic (azi, ora 21.00, Digi 1, Look Plus), în turul III preliminar din Liga Campionilor. Rondon: ”E important să nu luăm gol” După ce au eliminat pe Astana și pe […]

Abonează-te acum