Gheorghe Dincă, tratat REGEȘTE de anchetatori

Mada
Read Time1 Minute, 6 Seconds

A recunoscut că a ucis și ars două fete tinere, a dus anchetatorii pe mai multe piste false, dar asta nu îl împiedică să se bucure de tratament de invidiat. Vorbim de bestia din Caracal, Gheorghe Dincă, care pare să fie tratat regește de anchetatori.
Amintim că toate operațiunile de căutare la casa lui Dincă au fost amânate preț de câteva zile, timp în care Dincă a fost dus de anchetatori la spital și chiar la INML de unde a încercat să scoată un certificat medico-legal care să ateste că a fost, susține el, de polițiștii care au descins în casa lui. Acum, Dincă are o serie de pretenții care îi sunt satisfăcute zi de zi de anchetatori. Criminalul le-a cerut oamenilor legii, zi de zi, țigări, sticle de apă și haine curate în care să se schimbe. Oamenii legii nu doar că i-au pus la dispoziție toate aceste lucruri, dar i-au și oferit un scaun pe care să se odihnească în timpul anchetei. Mai mult, dacă scaunele au fost prea puține, anchetatorii au preferat să stea în picioare pentru a-i face loc lui Dincă. Toate acestea în timp ce familia Luizei Melencu nu știe încă dacă fiica lor a fost sau nu ucisă.

TAGS: avocat cadavru dinca luiza miros
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou scandal BUBUIE în Poliție!

După cazul de la Caracal, un nou scandal uriaș bubuie în Poliția Română! Un important șef a fost denunțat și i se aduc acuzații extrem de grave.Mai exact, „omul său bun la toate” face o dezvăluire-bombă, dând în vileag… Acuze grave la adresa lui Viorel Raicu, cel care până de […]

Abonează-te acum